Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala.

Civil weblap, amely másképp, "alulnézetből" is bemutatja Zsámbékot, rámutatva az életünket, közérzetünket és "köz-érzetünket" rontó jelenségekre is. Tükröt kíván állítani Zsámbék Polgármesterének, Önkormányzatának. Remélve, hogy bele is néznek.

Ébredező tavasz
2016.
Kibújtak a tavasz hírnökei - tudósított arről nemrég címlapján a Zsámbéki Polgár, hóvirágos fotóval és Áprily Lajos szép versével.

Zsámbék határában engem is "megihletett" a vers:

 Mennék eléd

Mennék eléd, mert itt vagy már közel,

A déli oldalon leselkedel...

 

A csalitos szélén előbukkanó,  "szűzies" és "még illattalan", de "jó langyosságot" árasztó szemétkupac igazán jellemző látvány a patakpart környékén, a természetet kedvelő zsámbékiak előtt.

 2016.tavasz.jpg

 

Nem tudom eléggé elítélni (mert nem lenne illendő ide leírnom) azokat a köztünk élő embereket, akik ezen a módon szabadulnak meg a szeméttől, lomtól, hulladéktól.  Ők azok a "kultúremberek", akik nem "olyanok" ám, mint akik az udvarukon, vagy a házuk környékén halmoznak szemétdombot! Ők bizony kocsival kiviszik a határba és ott lelökik...

Ezzel a deviáns, rövidlátó magatartással úgymond "ingyen" szabadulnak meg a szemetüktől, szennyezik a környezetet és "átadják" a szennyezés eltakarításának gondját és költségét a közösségnek (a többi embernek).

Évente teherautószám kell elszállítani a területről a hulladékot (na, ezt fizetjük mi). A képződő újat pedig egész évben "élvezhetjük"!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 10
Heti: 6
Havi: 936
Össz.: 419 701

Látogatottság növelés
Oldal: Ébredező tavasz 2016.
Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala. - © 2008 - 2024 - zsambekweb.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »