Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala.

Civil weblap, amely másképp, "alulnézetből" is bemutatja Zsámbékot, rámutatva az életünket, közérzetünket és "köz-érzetünket" rontó jelenségekre is. Tükröt kíván állítani Zsámbék Polgármesterének, Önkormányzatának. Remélve, hogy bele is néznek.

NAGY LEPÉNY DÍJ.

2011.

Ezzel a díjjal Zsámbék város legszebb "gyöngyszemeit" kívánom kitüntetni.


Íme, itt lapul a méltó díj:

 

tehenlepeny.jpgElső helyezést és arany fokozatú Tehénlepényt érdemel a volt laktanya épület-együttese és egész területe. Gratulálok, méltó ellenfeleket előzött meg ez a helyszín!

laktanya_volt.jpg

 

Második helyezést érdemel ki a Zsámbéki Nagy Fal. Kívülről-belülről méltó a Tehénlepény díj ezüst fokozatára. Gratulálok, csak így tovább!

zsambek_2011._006.jpg

 

A harmadik helyezett Zsámbék city.  Kiérdemli a Tehénlepény díj bronz fokozatát. Ehhez is gratulálok! Nem hiába, a kitartó tevékenység mindig meghozza gyümölcsét!

zsambek_kozpont_2011.jpg

 

Minden "reményünk"  megvan arra, hogy 2012-ben is Zsámbékhoz méltó versengésben alakul ki a dicső rangsor. Bevallom, nem volt könnyű dönteni, mert igen nagy számú volt a nevezés! A galériák megtekintése nyomán Te is láthatod, hogy komoly -nem kevésbé ronda és elhanyagolt- ellenfelek szorultak le a dobogóról.

 

A zsámbéki lakosok nevében is, még egyszer "gratulálok" és ezúttal "külön köszönöm"  mindazoknak, akik "áldásos tevékenységükkel" nagyban elősegítették e "gyöngyszemek" nemes vetélkedését!

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 15
Heti: 173
Havi: 618
Össz.: 420 696

Látogatottság növelés
Oldal: 2011-es Nagy Lepény Díj.
Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala. - © 2008 - 2024 - zsambekweb.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »