Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala.

Civil weblap, amely másképp, "alulnézetből" is bemutatja Zsámbékot, rámutatva az életünket, közérzetünket és "köz-érzetünket" rontó jelenségekre is. Tükröt kíván állítani Zsámbék Polgármesterének, Önkormányzatának. Remélve, hogy bele is néznek.

Új bölcsöde épült 2011-ben.


Ismét (egy év elteltével) örömteli hírről számolhatok be. Augusztus 20-a alkalmából átadásra került az Uniós források bevonásával felépült     negyven férőhelyes bölcsöde.

Ez, ha nem is az új Magyarország, de Zsámbék jelene és jövője: a legkisebbek is korszerű körülmények közé kerülnek, ahol minden adott arra, hogy jól érezzék magukat és két játék között készüljenek az iskolai évekre.

zsambek_2011._augusztus_kozepen_034.jpg

Szépen kialakított bejárat fogadja az érkezőket. Talán-talán kevesebb lesz a reggeli pityergés is.

zsambek_2011._augusztus_kozepen_036.jpg

A kertben játékok is várják a kicsiket és ha a gyep megerősödik (a száraz-meleg időjárás nem kedvezett a parkosításnak) jókat lehet itt majd játszani.

zsambek_2011._augusztus_kozepen_037.jpgÉs sajnos jön a valóságtükör:   forgalmitukor.jpeg

Nem tudok szó nélkül elmenni mellette: éktelen gaz éktelenkedik az épülettől tíz méterre, az út másik oldalán. A telek gazdája sem a területet, sem az utcafrontot nem gondozza (egész évben, egyáltalán nem!).

zsambek_2011._augusztus_kozepen_038.jpg


Ez nem szúrt szemet sem korábban, de az avatás kapcsán sem városunk dicső vezetésének. Nem zavarja őket, jó ez így is. Más változatban: bizonyára oly emelkedett hangulatban érkeztek a helyszínre, hogy onnan ez már nem is vehető észre. Így intézkedés ( észreveszem, felszólítom, ha a tulaj ezután sem vágja le, úgy közérdekből levágatom és majd bevasalom a költségét) sem történhetett.

Minden esetre (az ott lakókkal együtt) birka türelemmel várom, mikor kaszáltatják le...meg az ehhez hasonló, több tucat helyet.

Ui. szeptemberben: A gaz mintegy felét levágták (hogy a többit miért nem?). Az utcafronton majdnem teljesen, a telken a vágás félbemaradt...

Hülyeség is lett volna levágni ugye, hiszen majd a tél elintézi. Akkor meg minek!? Akinek nem tetszik, az... gondolhatja bátran a tulaj.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 10
Heti: 7
Havi: 937
Össz.: 419 702

Látogatottság növelés
Oldal: Új bölcsöde épült 2011-ben
Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala. - © 2008 - 2024 - zsambekweb.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »