Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala.

Civil weblap, amely másképp, "alulnézetből" is bemutatja Zsámbékot, rámutatva az életünket, közérzetünket és "köz-érzetünket" rontó jelenségekre is. Tükröt kíván állítani Zsámbék Polgármesterének, Önkormányzatának. Remélve, hogy bele is néznek.

ZSÁMBÉK 2013-ban.

Galéria I.Ez a galéria 2013-ban mutatja be Zsámbék alulnézetét. Igaz, hogy évről-évre kevesebb a gondozatlanság, de ezeket a helyszíneket sem kellett keresgélni. Sőt, főbb útvonalainkon láthatóak,  egyesek évről-évre rontják le a város képét mélyen az elfogadható és emberi lakhelyhez méltó szint alá.

Herceghalom felől érkezve immár megszűnt a gaztenger a város határában. Mindig is így kellett volna kinéznie. (Kár, hogy az elültetett facsemetékből  a minimális öntözés  hiányában egy sem maradt meg!)

zsambek_2013._030.jpg

 

De kissé beljebb jövet a "gaztelep" szinte változatlanul "üzemel". Mondhatom, gyönyörű...

zsambek_2013._029.jpg

 

Nem kell messze menni, mert ez az utcafront is magáért (és a város "gondos gazdáiért") beszél.

zsambek_2013._026.jpg

 

A "Zsámbéki Nagy Fal" környezete szintén tovább dicsőíti azokat, akiknek dolguk lenne, hogy ilyenek ne legyenek Zsámbékon.

zsambek_2013._010.jpg 

 

"Nosztalgia buszmegállónk" is (hála városvezetőink "védelmének") változatlanul és kirívóan ocsmány kezdőkép az ide érkezőknek.

zsambek_2013._012.jpg 

 

De a Magyar utcában is vannak igazán ronda részletek. Ebből egy kis ízelítő, ami pedig már a falu (jaj, megint elfelejtettem, hogy város) közepén virul.

zsambek_2013._021.jpg 

 

A Petőfi Sándor utca tucatnyi elhanyagolt helyszíne közül választottam ezt. Eklatáns példája a nemtörődöm tunyságnak, igénytelenségnek. Egy újonnan épült parkoló mellett zöldellő a szigetecske.

zsambek_2013._020.jpg

 

Ez is a Petőfi S. utcában látható, szinte tökéletes szimbóluma városunknak ez a dzsumpi.

 zsambek_2013._016.jpg

Gondolom, e néhány fotó is jól mutatja, milyen Zsámbék, a kultúra városa. Igaz, itt a kultúra "szárba szökött". Mellesleg pedig, nyilván a biztosítékot is kiverte...

 

 

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 15
Heti: 167
Havi: 612
Össz.: 420 690

Látogatottság növelés
Oldal: ZSÁMBÉK 2013. I. Galéria
Zsámbék város "nem hivatalos" weboldala. - © 2008 - 2024 - zsambekweb.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »